top of page

Joker Vikane: Tilbyr det meste du trenger av dagligvarer og mye mer

Butikken er mer enn et sted du får kjøpt melk og brød - det er et møtested og en informasjonssentral.


Vigdis, Terje, Tove og resten av team Joker Vikane Gressvik ønsker alle kunder, både fastboende, hytteturister og båtfolk, velkommen til en hyggelig handel!


Er det noe du savner så skaffer vi det. Vil du ha ferske reker eller en hel laks, henter vi det fra Fjordfisk eller mottaket i Engelsviken. Skal du ha selskap og vil ha grillet kylling, bestiller vi det.”

Butikken er søndagsåpen fra palmesøndag til 1. oktober, og du finner oss i vannkanten i Hankøsundet. Her kan man komme med båt og legge til, handle matvarer for sin dag på sjøen eller bare fylle bensin og kjøpe med seg en is før man drar videre.


Din nærbutikk i Hankø sundet


Butikken har et stort utvalg av blomster og planter, bensin, diesel, propan, kiosk, dusj, vaskemaskin, samt varekjøring til fastboende. I sesongen bestiller vi ille gode jordbær fra Kallerød gård, som ligger på veien mot Engelsviken. Vi kan også friste med spesialiteter fra Rørosmat, spekevarer fra Tinn Spekemat og pølser fra Øyvind Karlsen. Butikken vår er en skikkelig sesongbutikk som har nesten halve årsomsetningen i juli. Da fyller vi opp – både med varer og personale, og har åpent til klokken 20 hver dag. I juli er det over 20 mennesker i sving hos oss, mens det resten av året er en «mann- og konebutikk». Sommerfolket er viktig for oss, men de faste kundene er aller viktigst. Uten dem hadde vi ikke kunnet drive. Våre faste kunder er i kontakt med oss hver eneste dag. Butikken vår er mer enn et sted du får kjøpt melk og brød - det er et møtested og en informasjonssentral. Butikken har vært i kjøpmann Terje Andersens familie siden 1989, og dagens kjøpmann er fjerde generasjon.

94 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page