top of page

Medlemskap i Hankøbåt 2023-sesongen

Som medlem i Hankøbåt kan du bruke alle delingsbåtene gjennom hele sesongen fra 1. mai til 31. oktober 2023. Det kan når som helst booke en ledig båt i alle våre havner. Sjekk inn digitalt på stedet og lås opp båten.

Om medlemskap i Hankøbåt

For å bli medlem må du ha båtførerprøven eller være født før 1980.

Inkludert i medlemskapet er:

 • Booking alle dager i sesongen

 • Tilgang til båtene i alle våre havner i Oslo og Slevik v/Hankø

 • Enkel onboarding, digital opplåsing

 • To aktive bookinger samtidig 

Medlemspris kr 2 875 per måned. Bindingstiden er for hele 2023-sesongen. Totalt for sesongen blir det kr 17 250. Bensin kommer i tillegg, dvs. tanken må fylles opp etter bruk. Du melder deg inn nederst på siden.   

Om booking av båter

Du kan booke båt en halv dag (formiddag, eller ettermiddag), eller en hel dag. Skal du overnatte, booker du båten ettermiddagen og neste formiddag, eller du leverer den før kl 9 på morgenen.  

 

 • Du kan ha booke to økter av gangen 

 • Øktene er: 

  • Formiddag (09-16)

  • Ettermiddag (16-23)

  • Heldag, to økter (09-23)

 • I helger, lørdag og søndag med stor pågang kan du kun booke en økt av gangen. 

 

Har du andre ønsker utover dette så ta kontakt med Hankøbåt på info@hankobat.no

Du kan lese mer om i kjøpsvilkårene

Bli medlem i Hankøbåt 

Bli en solskinnsbåtfører du også med tilgang til alle delingsbåtene i Oslo og Slevik v/Hankø.
 

Er du under 19? Da kan du bli ungdomsmedlem

Bedrift?

Vil du gi dine medarbeidere solskinnsdager på sjøen? Vi har også medlemskap til bedrifter. Kontakt oss så ser vi hva som passer best for dere. 

Om båtene

Hankøbåt samarbeider med River Boats AS som er vår leverandør av båter.

River Boats er sjødyktige kvalitetsbåter produsert i Norge siden 1995 av tradisjonsrike Rotostøp AS i Ålekilen. Bak River Boats står Reidar og Christoffer som begge har design- og ingeniørbakgrunn. De har jobbet sammen i Hydrolift i mange år før de valgte å starte for seg selv.

Alle båtene fra River Boats har den obligatoriske CE-merkingen. River-båtene er også grundig testet og klasset høyt av DNV. Både River 350 og 420 er klasset i kategori C. “Kategori C gjelder båter som er konstruert for bruk nær kysten. De skal tåle signifikant bølgehøyde til og med 2 meter og til og med 6 (13,8 m/sek)”.

Båtene produseres i det miljøvennlige materialet polyetylen, som er ekstremt slagfast og slitesterkt med minimalt av vedlikehold. Båtene har et svært praktisk brukervennlig design, som også er belønnet med MFGD (Merket For Godt Design av Norsk Designråd). 

River Boats finnes hos 75 forhandlere i Norge, samt at de eksporteres til Hong Kong, Finland, Bulgaria, Ukraina, Sverige, Sveits, Tyskland Nederland, USA og Storbritannia (www.riverboats.no).

bottom of page